Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av dom låtar som vi kör nu för tiden när vi står på scen.


TACK ADJÖSS

Intro: d a d, d a d

I hörnet utav huset här intill, stod där en sliten äldre man
en prövad gatutrubadur, han såg på mig sa... du hej
lirar vad du vill för några spänn så Jag la en tjuga i hans hatt
jag sa spela vad du vill, då valde han en låt han skrivit själv

Som handlade om ett liv utan lön, utan någonstans att bo
Bland tiggare och såna som han, som spelar för sitt bröd
Jag frågade sen varför det blev så, och han tittade i sig själv
det såg ut som han färdades i minnet, till en tid för länge sen

Sen såg han på mig sa du ska veta, en gång var jag som du
som dom och andra här runt om, sen la man ner butiken, tack adjöss och det är svårt att få jobb vid 57

Solo: g d g d g d d a d d a d

Jag frågade fanns det ingen hjälp, han sa jo men allt blev fel
försäkringar a-kasse medel är för den som har en del själv
handläggarna hant inte med veckor gick och inte en spänn
så hyresvärden sa goodbye, ingen hyra ingen lägenhet

Sen såg han på mig sa du ska veta, en gång var jag som du
som dom och andra här runt om, sen la man ner butiken, tack adjöss och det är svårt att få jobb vid 57


Text och Musik Björn Holmer




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Björne.H
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-18 18:35



Bookmark and Share


    sunnanvind
Du gör mig nyfiken på musiken till din låt...bra skrivet!
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H