Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintermörkret kramar runt ytterväggarna

Vintermörkret kramar runt ytterväggarna

Tv flimret vrider sig av ingenting

letar efter väsentligheter som roar, underhåller

sappar runt och ser biljakter i USA

folk som skjuter varandra

människor som ytligt ler i gör om mig program

och den och den som söker fru

och nu bryter vi för reklam

och efter pausen så...

och om ni ringer och vill rösta och rösta så ringer ni...

och utanför kramar vintermörkret runt ytterväggarna





Fri vers av Björne.H
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-01 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H