Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYSTNAD

Jag är i min bubbla

gjord av minnen från förr

och det som är nu


Jag kysser min gitarr

håller upp den mot skyn

tonerna klingar ut


Tystnad...




Fri vers (Fri form) av Björne.H
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-29 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H