Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling vad har du gjort

Din sandpappers hy
Har rivit hål
I lakanen

Dina blytunga fötter
Har förstört
Parketten

Dina ögon har krossat
Speglarna
Och fuktskadat
Hela omgivningen

Du talar med en tunga
Som skär
små sylvassa
ord

Du ger mig din hand
Som krossar ben




Fri vers av Neal
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-12-01 18:25



Bookmark and Share


  Zara VIP
*förvånad* inte en enda kommentar på den här dikten? Folket förvånar mig. Den här var otroligt bra.

"Din sandpappers hy
Har rivit hål
I lakanen"

speciellt inledningen! För den får mig att vilja fortsätta läsa! (=
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal