Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita färger i olka skepnader



kylan träffar som en ispik i hjärtat
frosten lägger dimridåer
luften immar i andetag

vit, vit, vit
oskuldens färg

under isen forsar vattnet
mot nya mål
där ett berg blir till

vit, vit, vit
lyser upp

solen glittar mot
fruset vatten
smälter några droppar

vit, vit, vit
bländar

en frusen kyss
vi smälter ihop
som två älskande











Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-18 20:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Vacker dikt
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson