Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt sinne lever ett eget liv

lirkar
ger allt
en möjlighet

söker
glömmer
ser svaren
i nattens ljus

mitt sinne lever
ett eget liv
och får tankarna
att nå dit jag
aldrig tänkt på




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson