Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtar genom varje natt

fyller dagarna
av nya uppgifter
jobbar
bara flyter med

tänker inte bara gör
det jag alltid gör

men när kvällens sken
åter dyker
får hjärnan tid
att tänka
och blodet
pustar ut

då leder tankarna
till andra platser
och fyller
begär
lekande tankar
och drömmar får nytt liv

längtar efter
värmen
begäret
i kroppens lustar
och dömer sömnen
att för evigt bli utbytt
mot dina kyssar
längtar allt mer
efter din beröring




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-18 22:34



Bookmark and Share


  peter markurth
blir sann
2010-11-26

  peter markurth
känns sann, varm
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson