Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsfågel

 

någonstans håller ett uppflog på att förberedas
jag kände en ristning i skulderbladen

silhuettklippta granar ramar in snömånen
men ingenting håller mig fången
jag kanske vill kasta om förutsättningarna
så här vid slutstenen

ingen snö ligger kvar på min vinge
så länge jag är ovan jord




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-18 23:59



Bookmark and Share


    Tea Alex
De två sista raderna känns väldigt speciella.
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger