Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är du



under ytan

skrap, skrap

du var inte den du sa du var
vem är du egentligen.

du var inte så tuff som du sa
en riktig mjukis är du
på ytan hård

under ytan svag

skrap skrap

och vad hittar vi väl där




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-19 12:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Ja, vad hittar vi där, man kan aldrig riktigt veta :)
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson