Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna och snö



När kvinnor väntar på sex, är det som att
vänta på snö!!!
Man vet inte hur många cm man får
och inte heller
hur länge den blir kvar......
men halt blir det




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-19 13:29



Bookmark and Share


  Svartsilver
ja, det e synd om oss kvinnor;)
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson