Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombie

Plötsligt är du borta
Finns inte längre här
En saknad bortom tid och rum
När klockan stannar och allt blir tomt

Likt en zombie på nattlig färd
Stapplar min kropp likt en maskin
En påknapp och en avknapp
Utan utrymme för sorg

Människor säger: ”Du tar det bra”
Med en klapp på axeln
Herren ger och Herren tar
Är livets gång du vet

Att sörja och att glädjas
En skitkombination!
Fett snuvad på den oförstörda glädjen av ett barn!
Strider i mitt inre av viss frustration

Förbjudna känslor och alienation
Förbjuden sorg och inlärd glädje
Men ändå en fantastisk gåva
Att du kom till mig just nu.

Ett märkligt kretslopp av mänsklig smärta
Vagga och gravsten
Dödsbo och dop
Lägligt och olägligt
Underbart och vansinnigt
Du löser upp alla knutar i min kropp
Det var meningen att du skulle komma.
Just nu
Just till mig




Fri vers av Vimala
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-19 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vimala