Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På spången

Vi gick på spången, du och jag.
Mot Hilmers stuga. Mitt i skogen.
En ruin inbäddad bland gran och gräs.
Det minns jag bäst. Våra stunder på spången.
När jag fick ha dig för mig själv.
Naturens ljud.
Då var du lycklig. Och jag med.
Jag minns våra stunder på spången.




Fri vers av Vimala
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vimala