Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Trodde aldrig att jag skulle sakna

alla härliga utbrott när tekniken strulade
de välinövade imitationerna av cheferna
kaskaderna av svordomar (särskilt över datorn)
manschesterkavajerna och vhs-filmerna
teorierna om ungdomen av idag och deras tillkortakommanden
historierna som redan berättats minst tio gånger om

Förstod aldrig i hur stort behov en arbetsplats är av

någon som säger sin åsikt
folk som har integritet
original
människor som ser jobbet just som ett jobb
skratt

Därför vill jag säga nu att jag saknar

min galna rumskompis
min kollega och vän
en alldeles speciell originalgubbe

Såna som inte växer på träd

Jag saknar dig




Fri vers (Fri form) av Vimala
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-29 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vimala