Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt om det oundvikliga


Du bestämde utan att fråga mig
Som om jag inte var en del av dig
En del av oss eller en del av mig själv

Betyder min vilja ingenting?

Min framtid eller mina drömmar
Är redan förutbestämda eller oviktiga
I din värld

Därför vet jag med säkerhet
Att våra vägar kommer skiljas åt

Du var redan färdig
Långt innan allt började





Fri vers av Vimala
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-28 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vimala