Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Chabby Chic

Vi bor i samma svennekvarter
Några tillhör dem som vill ha mer och mer
Chabby chic och firmabilen är det som vi ser

Nya projekt bevisar det är en hel sekt
Chihuahua, volanger och en vit dräkt
Det är suspekt

Inte helt insatt tillhör en minoritet
Med skoda turkgardiner och inte lust med nån diet
Mellan folk en galaktisk evighet

Miss Chabby chic helst en egen motorvägsfil
Samtalsämnen med fernissa och äkta stil
Statusen uppdaterad på din mobil

Miss Chabby chic med klyschiga snirklade citat
“Livet är minsann ett stort silverfat”
Och så vidare i kvadrat

Flyr dit luften går att andas ibland
Där någon går att hålla i hand
Min egen strand





Bunden vers av Vimala
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-29 19:56



Bookmark and Share


    Vimala
Tack! Jo, och stereotyperna gäller ibland åt båda hållen vilket ökar klyftorna i samhället. Jag ska lägga till att jag inte menar något illa med ordet svenne, eftersom jag själv är det (självironi).
2014-05-29

  Åsa Njunjes
Bra skrivet om stereotyp prestation (kanske min tolkning). Befriande slut med hopp.
2014-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Vad menar du med "svenne"?
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Vimala