Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och min Iphone

I brist på ögon att se in i reflekterar jag min egen spegelbild
I brist på öron som hör mig söker jag mig in i bubblan som består av
Mig och min Iphone
Unstoppable Untouchable Invincible
Behöver snart en egen fil på cykelbanan
Där jag kan surfa, zickzacka bland alla statister
Slippa världen den ack så svettiga glamourlösa och verkliga
Inne i mitt blåskimrande akvarium
Där det som står nedskrivet är viktigare
än om det faktiskt ägt rum i verkligheten





Fri vers av Vimala
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vimala