Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller är det bara jag?


Kan detta vara något för FI
Undrar jag på väg till jobbet
Eller är det bara jag?
Som Ulf Brunnberg säger i Partaj
Eller?
Reklam inför mors dag kastad i ett yrvaket ansikte
Hemmamamman, snaskmamman, inredningsmamman, matlagningsmamman, den sexiga och otrötta mamman, cupcakemamman, tjejmiddagsmamman……
Vem är jag i allt detta kan man undra
Inte ett ord inför mors dag om
Lek-och busmamman, sportmamman, ölmamman, fixarmamman, hämtmatsmamman eller soffmamman
Domäner som inte är offentligt upplåtna åt mig
Tydligen
Inte
Än




Fri vers (Fri form) av Vimala
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-29 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vimala