Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som Lars Winnerbäck sjunger "Från kylan in i värmen"


Blickar blev till kyssar

när man inte väntar
händer det oftast

som med dig
du kom från ingenstans
tog tag i min arm
och visade mig vägen

blickar blev till kyssar
med smak av röda havet

du hittade mig
i mitt riktiga jag

ingen målad fasad i ansiktet
och mitt lockiga hår
blåste i takt med vinden

precis som ditt

du visade mig vägen till
trygghet
snabbare än någon annan
någonsin gjort

sedan gick vi
genom stan hand i hand
satt många hjärtan i brand
speciellt våra


392 mil bort




Fri vers av AliciaK
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-20 12:11



Bookmark and Share


  M.A.J.R
En bra text ^^
2011-01-04

  Larz Gustafsson VIP
Salta kyssar således.
För att balansera allt det söta kanske...
2010-11-20

  aol
så vackert skaldar du,
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK