Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå, du där!

 

Ja just du som sitter där i TV-soffan och inte tycker att det är din sak. Eller du, lilla snutta, som tycker att din outfit för kvällen är det som världen borde fokusera på. Kanske också kvinnan som drar till sin stora eventuellt blivande kärlek i Australien med extremt svullna läppar efter en botoxinjektion. Hon ville vara fin men ser helt vanställd ut men vad vet jag kärleken kanske funkade ändå. Eller den medelålders damen som sket i allt och följde med Alexander strax 30 med den fina överläppen till Kumla.

Ät Vasa solruta för alldel och dra till Australien om du känner så, men glöm aldrig vad det egentligen handlar om. Dra till Kumla om kåtheten faller över dig men kom tillbaks och försök, lilla snutta, att tänka lite själv.

Det gör kanske lite ont i början men du vänjer dig.

För världen är inte så svartvit som den serveras dig i media och din outfit är inte det viktigaste här i världen. Svullna läppar av kärlek är fint men när de är av botox är det inte längre lika sexigt. Du borde begära, du borde kräva för att det är din medborgerliga rätt, att media visar sanningar men istället sitter du där i TV-soffan, gapar och sväljer och dina botoxsvullna läppar förmår inte att säga något alls.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Lena Krantz VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-20 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP