Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget som jag gör duger

Inget som jag gör duger
allt blir fel enligt honom
fast de andra tycker om det
irriterande
men làt bli att bry dig dà
bara för att jag vill hitta en egen stil
en stil som passar mig enligt de andra

Sà varför ska jag lyssna pà dig, Amore mio?

Nej, làt mig vara som jag är
jag vill inte klä mig sportigt längre
jag är ej den som löper
jag är en artist med en egen stil
du vet att jag är aktris...

Inget som jag gör duger
ty teater är ingen kultur enligt dig
men jag pàverkar folk genom teatern
en respons som bara finns pà scenen
jag fàr applàder och det värmer
sà det som jag gör duger visst...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-19 23:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Poetisk letargi

evetuellt förgrymmat inre

förgapande inre mörker som gör sin röst hörd, via tangenter

jag gör en inre husesyn, då jag staplar metaforerna i travar
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm