Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill kyssa dig här och nu

du får min mun att le
huden att leka
blodet att koka

drömmar finner svar
i dina ögon

vill känna dina armar
tätt runt om
mig
röra vid
min hud

ge kvällen en njutning
och ett äventyr i natten

vill kyssa dig här och nu
och fastna
för du ger mitt hjärta
värme
och tiden en längtan
efter drömma




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-20 00:29



Bookmark and Share


  poetryGirl
härlig
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson