Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset inom mig

Ljuset inom mig
det går på spar låga
lågan inom mig
är svår att tända
ljuset i mina ögon
grummlas av
grus som inte går bort
min kropp
tyngs ner
som bly

ljuset som en gång
lyste om hela mig av
kärlek till dig
äkta kärlek
evig kärlek

mina tårar
massor av tårar
som aldrig tar slut
min kropp som värker av saknad
en saknad efter dig

din famn din kropp
ditt leende dina ögon
du fick mig att lysa
mina ögon lyste
min kropp lyste

en dag ska jag lysa hela jag igen
tiden läker alla sår sägs det
mina sår tar tid att läka
om dom nu läker...




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-20 05:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna