Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsringar

Ett virrvar av små sensibla
av hud
ett sammelsurium
inte likt någon annans

De brände mig
likt tatuering
Gav mig en smak
av dina årsringar

De kittlade mitt nervsystem
dessa omistkänneliga
Ingen annan lik
något få känt
mig förunnat

Jag tog mina
märkte dig
med mina
årsringar

En fingertopps minne
bränner som eldar
i hjärnans universum




Fri vers av Tekla
Läst 957 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-01 21:02



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Bättre än så kan det inte bli! Fredens liljor/Ammie
2008-12-07

  Albert
så sensuellt!!!
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tekla