Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett härligt liv



är livet bara hjärta och smärta
tårar som trillar
ångest
deppighet

livet kan vara spännande
om man bara öppnar ögonen
och använder fantasin
ser möjligheten

vårt eget Blue Hawai
ligger öppet


just take it




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-20 15:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåderar denna dikt !!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson