Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hångel

"Jag vågar inte"
Men tillslut. Jag vågade. Du med
Drog med dig in i ett enskilt rum
Ett avskilt rum
Äntligen
Äntligen händer det
Dina läppar mot mina
Diskbänken kall mot mina underlår
Välter ner några glas

Mer. Jag vill ha mer
Din tunga smeker mina nyckelben
Kom närmre. Det finns inte någon luft mellan oss
Men kom närmre ändå
"Vad hände med musiken?"
Tystnad. Mörker
Du kysser mig igen. Och igen. Och igen
Bra att du vågade




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-20 15:51



Bookmark and Share


  cookiedough
Ooih, jag gillar den =) Den påminner om en text jag själv skrev nyss! :D
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta