Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett lugn i min själ

mörkret sänker sig
dansarna kommer upp
snurrar runt

vinden tar dem åt himmlen
dit alla vill
men ingen vill dö

mjukt sveper luften
smeker en kind
stjärnor tänds

lugnet kommer
brasan tänds
elden fängslar och värmer

öngonlock stängs
världen stannar
frid





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-20 17:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin dikt
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson