Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 20 november

Slaskblött snötäcke

stannar kvar över dagen

hundväderlek

YM Bohman-10




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-20 17:53



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Kolla första raden!
2010-11-21

    ej medlem längre
Här i Gbg var det barnbarnsväderlek... kramsnö är en dröm för de små..
2010-11-20

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Ja, så är det här där jag är med. Men lite roligt med snön, hoppas det blir lite kallare, så blir det kanske också vackrare med snön! vov!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER