Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att falla är bara ett annat sätt att flyga

jag sätter mig själv på prov
hur illa kan jag skada mig själv utan att jag börjar blöda?
hur långt kan jag gå innan någon märker?

faller fort


du smsar, ställer jag upp vid femtiden?
klart jag gör, jag hatar mig ju mig själv.




Fri vers av underjoyed
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-21 19:45



Bookmark and Share


  Skald
Oh yes. Klockren avslutning!
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

underjoyed
underjoyed