Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Benfri


Inga ben hade jag.
Satt,
som ett frimärke på ett brev.
Men drömmen levde än kvar.
Att få springa till dig.
Och få vara i dina armar.




Övriga genrer av Maggie
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-12-01 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie