Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek, fyll mig


Fyll mig,
med all den kärlek,
som just nu är ledig.
Den kärlek,
som ej är förbrukad än,
som bara väntar på att få brinna.
Fyll mig,
med just den kärleken.
Låt mig få uppleva,
den renaste känslan.
Rensa mina ådror,
på allt hat,
på alla de känslor,
som skaver inom mig.
Fyll mig,
på nytt.
Om och om,
och om igen.
Låt mig bli berusad,
så pass mycket,
att jag dansar mig fram,
där jag går.




Fri vers av Maggie
Läst 1094 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-07-16 23:22



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
Begär av kärlek.
Brakraft i den fylld.
2023-11-24

  aol
underbar poesi om längtan efter kärleken
läs min dikt kär den önskar jag dig från mitt hjärta
2008-05-16

  solglimt
Mmmm MER vill ha mer
pulserande & härligt berörande
2006-09-11

  Ezo
"Den kärlek,
som ej är förbrukad än,
som bara väntar på att få brinna."

Underbara rader
2006-08-20

  josefina
Vacker, vacker, vacker!!!!
2006-08-05

  hawkeye
Mmmmm...så vacker. Låt hoppas du får bli fylld av den kärlek du längtar efter *kram*
2006-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie