Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar Ord


Saknar Ord,
för det som nyligen,
slog ned som en blixt,
i mitt förstånd.

Saknar förståndet,
förmågan att förstå.
För det som inträffat,
har inte nått mitt medvetande än.

Saknar synen,
för jag vågar inte längre se.
Vill inte se,
vad som kan ske.
Vem som helst,
när som helst.

Står kvar, blundandes.




Fri vers av Maggie
Läst 898 gånger
Publicerad 2006-06-18 17:00



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Vackert förmedlade känslor o tankar!!! Man VILL inte se detta ofattbara! Man inser hur bräckligt livet är...
2006-06-18

  Peter Stjerngrim VIP
Ett berörande flöde som väcker undran över vad det är som hänt ...
När du förmedlar dina tankar och det du känner till mig med flera
som finns här väcker dina ord någonting alldeles speciellt till liv
Inspiration är blott en liten del av allt det du tillför - Att du berör är en annan ... men än mer är det just det där lilla alldeles extra du bjuder på
av dig själv ... Varje text känns som ett ljus som tänds i mörkret runt omkring allt och ingenting ... Det är inte svårt att bry sig om vad som händer i ditt liv - men att låta bli!
2006-06-18

  hawkeye
Svårt att förstå det ofattbara...
2006-06-18

  Knastroll VIP
Vackert! Alla saknar vi Ord... Det är inte rättvist...
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie