Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 min 48 sek tankar


Försvinn dröm. Försvinn från min ögonlocks lockelse. Stängda dörrar, ofrivilliga gäster. Objudna i sin nyfikenhet. Egoisters anmärkningar på hur jag saknar det dem har. Oförglömda ord, skänkandes till min själ. Hjärtat som vittne. Söker nya händelser, utan smärta. Har förblött många gånger, snart en sista. En droppe bekymmerslöst innehåll. Torra tårars existens. Fyll er med liv! Låt mig se er. Se det lilla ljus som ni bidrar med. Samlar på er, vätskedroppar av sorg. I en hink ligger nu här intill. Törsten, saknaden av lyckan. Vart tog du vägen? Du smekte mig för inte så lång tid sedan. Klockan tickar och går, åt fel håll. Försöker gå rakt, men kärlekens obegriplighet gör mina ben instabila. Faller. Faller igen. Reser mig. Reser mig igen, efter varje fall. Blåmärken ber, att skymmas av kjolens kant. Förträngda böner för mina öronsnäckor. Inre drömmars mål går före alla gångstilar. Nattens drömmar tränger sig före i kön. Fyller mitt omedvetna med obegriplighetens rörelser som upprepas. Dansar i nattens månljus. På rosornas blad. Slutna. Alla mina känslors innehåll. Bekräftelse, vad är det? Ger men får ej. Inslagna föremål i guldpapper gläder mig. Något jag aldrig får. Det enda jag kräver. Bevis. Finns jag? Låt mig känna som jag vill. Fingerspetsarna känner allt men ej i en handskes beskyddande skinnlager. Klär hela kroppen. En kropp i förklädnad. Osynliga tankar. Drömmar som ej uppfylls. Bekräftelse vart är du? Vill ha dig här, min önskan. Försvinn dröm. Försvinn från min ögonlocks lockelse.




Övriga genrer av Maggie
Läst 966 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-09 23:26



Bookmark and Share


  aol
gick rakt till hjärtat
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie