Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans hav


Sorg,
vad gör du här.
I nattens mitt,
i hjärtats centrum.
I en dans,
mellan själen och dig,
befinner sig den djupaste källa,
vars tårar aldrig slutar existera.
De bäckar jag skapar,
rinner ut ur sanden.
Ty aldrig lyckas jag bilda,
en fors som leder ut.
Ut till det hav,
som kallas Lycka.




Fri vers av Maggie
Läst 834 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-27 01:32



Bookmark and Share


  Ezo
bra flyt :)
2006-08-18

  hawkeye
Grymt bra skrivet, mycket för att jag kan känna igen mig texten just nu...
2006-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie