Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod


Ilska,
sluta väx.
I mitt inre,
har du ditt bo.
Sluta sprid,
din innebörd.
Den bördan,
du bär,
smittar av sig.
På det lilla hopp,
jag har kvar.
Om att en dag,
besegra dig,
och låta min själ,
leva.




Fri vers av Maggie
Läst 951 gånger
Publicerad 2006-05-30 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie