Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar händelse


Så sker åter,
skavet mot fotens hud.
Såret,
vars djuphet,
gräver sig längre,
och längre ned.
Inom mig.
Brinner jag,
fortfarande.
Förlusten av blodet,
av tårarna jag burit,
i hela mitt liv.
Får mig att inse,
hur tom jag är på insidan.
Och hur sårbar jag är,
på utsidan.

Varje gång du rör mig,
bränner du sönder min hud.




Fri vers av Maggie
Läst 890 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-24 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärlek smärtar
det gör ont att läsa
blodförgiftning kallas det men det här är nog nånting annat
djup och sorgfull
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie