Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

något i ansiktet och din dörr i ryggen

en attack
du över jag under
vilken värld?
din eller min eller apornas eller alla elledningar mellan våra handflator
frost i kanten rost ytterst
utan anledning
saknar bara bränslet

linjerat framförallt och med varsin fot på varsin rad
åker fort som fan genom
ett två och femton rum
och tre stötar in in in

brand och svett och jag tror jag andas rakt genom väggen
är du ens här i den här rymden och tjugo centimeter in
skitsamma det här är för mig inte dig
för min åtrå inte till dig till -

något i ansiktet och din dörr i ryggen




Fri vers av sina
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-12-01 21:58



Bookmark and Share


  Christer VIP
Oj..snyggt. Riktigt bra skrivet. Känns som en klar dikt...väldigt genomtänkt och komplett. Näst sista meningen var lite rörig (radbryt hade hjälpt mig men det kanske finns en poäng med att ha det som det är) men...ja...jag är impad. 5a!
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

sina