Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bräcklighetens dekadens

12:09
(syndig)

Bräcklighetens dekadens –
kanske hade saknat romantiken i darrande bakishänder och sönderrökta halsar
fylleligg
straffcigg

jag menar vem höll min rygg när allt jag tänkte på var rena lakan och gymkort
- inte ens jag

och nu:
jag hade dig en morgon
efter en trasig natt
knullad av skuld
tagen av ångest
måste ha dig igen
ta hand om dig en stund.




Fri vers av sina
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-12 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sina