Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åtkomst nekad

hud;
vidgad ambivalens
tänjda membran
hinnor
begär
egen sida av ingens säng
utan spindelnät, nu
men rispor på hjärtat

välkommenhemskylt;
spädbarn, senare
varma armar - liksom alla varv runt
slutlös kompromiss
något helt annat än söt
och alla evigheter jag lovat att dö för

hursomhelst är jag (bara) utan (dig).




Fri vers av sina
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-12-20 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sina