Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart att vakna


ögonlocken försvinner sakta uppåt
ljuset når hjärnan i mikrosekunder
från sovande till vaken
är steget inte långt

insikten når mej snart
en ny dag
ett orört blad
i alla dess färger väntar

benen når golvet
äntligen
är du kommen
tack för du finns

en ny dag som aldrig återkommer
vårda den ömt
den går aldrig i repris




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-21 10:26



Bookmark and Share


  Emme VIP
Mycket fint, ska tänka så imorgon bitti =))
2010-11-21

  lodjuret/seglare VIP
arbete medger frihet, för en del är det ett arbete bara att ta sig i och ur sängen, får man då även en underbar dag som till skänks så är det ju inte helt fel. Att hylla dagen är något som gjorts i alla tider och i många fall har det gjorts till någonting religiöst helt i onödan, så tack för en hyllning som blott är allmänt hållen om än något personlig.
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson