Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skapande magi

fyller tomrum
av skönaste änglamark
värmen som lever
fyller sagor
och rummen flyter
av havens tidlösa lugn

stoftet av älvgrus
och blommornas rus
fyller
får kroppen att pulsera
gömma dolda
hemligheter
och hormonerna
att leva fritt

det skapar magi
genom ord
och längtan
efter
närhet

blundar
och
väntar
kyss mig nu
och natten
ska blå vår




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson