Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senaste modenytt!

Nu är string precis,
som den var ingenting!

Nu skall kroppen med en strumpa
hållas ihop till någonting! Och ens rumpa, som bar
och rund skulle skjuta ut, med allt sånt är det nu slut!

Så vi går ständigt omkring
i nya ting ibland så dyra, men efter ett
tag viftar modeoraklen med en ny fjäder
att vi bär då inte alls rätta kläder, varken
över eller under och vi, som ställt upp förstår
precis vad, som pågår att de vill att vi skall ofta
byta ut garderoben inte dra på oss vår gamla kofta
köpa nya plagg så fort de kommer ut, så deras konto
kan fyllas med pengar till sin brädd, för det blir det först
när kunden är, som de vill: Helt överklädd!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-21 12:37



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Ja vi påverkas hela tiden av reklamens och mediernas brus.
Vi skulle nog spjärna emot lite mer.
2010-11-22

    ej medlem längre
Sanna är dina ord Ewa - Britt!

Jag håller med dig, allt går ut på business ...

En liten reflektion från mig, något jag brukar tänka på:

"Moder Jord byter kläder fyra gånger om året. Hon har aldrig några problem."


/Ann
2010-11-21

  thyra
Visst är det så! Du har slagit direkt på spikens huvud. Träffsäkert!
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt