Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kanske tänker på Guds ansikte med förfäran men det finns andra perspektiv


Han ansikte

Ditt ansikte är rent
ditt ansikte strålar

Jag står här
Jag ser in i dina ögon
känner värmen från din blick

Du älskar mig, jag vet
för ditt ansikte följer
varje steg jag tar

Rädslan finns i dina ögon
för du är rädd att förlora mig
Min rädsla för livet får ro hos dig

I dina ögons ljus lever min glädje

Dina ögons vrede skyddar mig
så jag kan se vart jag sätter foten

Jag ser in i ditt ansikte

ser himlen

då är jag trygg
och
jag lever




Fri vers av Maiah VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-21 13:25



Bookmark and Share


  Emme VIP
Mycket fint!
2010-11-21

  mare VIP
Fint diktat, " i dina ögons ljus lever min glädje " vackert..
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP