Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under natten

 

under natten växer skägg
gubbskägg kärringskägg mögelskägg
och demoner dansar på den sömnlösas vägg

under natten förvänds den sömnlösas syn
sandkorn blir berg och pärlor trampas i dyn

om morgonen återställs en skör balans
in i tapetmönstret slinker demonens svans

det var längesen natten var min bästa vän
ett annat liv i en annan värld
mycket längesen




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-21 14:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Oftast är den myclet skör.
Handle with care...
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger