Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formel 1



snabbt färdas tanken
snurrar konstant
letar efter ord
inget avslutas
nytt påbörjas

varv efter varv

besinen tar
aldrig slut
fylls på
intryck från
verkligheten

varv efter varv

runt, runt
i ett oändligt
kretslopp
där ingen
vinner

varv efter varv

timme ut
timme in
hur
får man
STOPP




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-21 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson