Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi


Illusion

Tyck om mig

Älska mig

Vart ska jag gå utan dig?

Vart ska jag fly?

Jag står på mittens tidpunkt, är du där?

Jag ser dig inte, kan du se mig?

Molnen täcker varje beståndsdel av mig

Ett gråt, ett skrik

Jag är lika spröd som ett vinglas

Räck din hand

Dra upp mig

Din värme

Din kärlek

Jag brukade känna den, tills du släppte iväg den..

Detta reflekterar bara en målning av en illusion





Fri vers av Lavira
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-21 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira