Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lycklig för att jag gråter


dårar räds tårar

Det är först
när du är beredd
att dö
du är redo
att börja leva

Det är bara dårarna
som räds tårarna

Det är i deras rädsla att fela
de missar sin chans till att leva

Jag ärar min saknade Puh
och lever endast här och nu




Fri vers av Let it go VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-21 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt fantastisk text med djup och bredd och genuin känsla av både vänskap, det verkliga och jordnära.. ! älskar den här texten och rimmen! och rubriken är ju klockren.. "dårar räds tårar".
2014-02-15

  Ninananonia VIP
Sorg.
Vackert skrivet.
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Let it go
Let it go VIP