Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd neon


Sömnlösa

kärleksfattiga

nätter

lånar mig

neonskylten

amorröd

tröst.




Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-22 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Textraderna droppar lakoniskt, i slutänden känns det mera tröstlöst än tröstande ...
2010-11-22

  Mr Lindemann VIP
En dikt som vid förstaa påseendet verkar obegriplig

vid andra läsningen växer den och man får ta tag i rader som:

"lånar mig

neonskylten

amorröd

tröst. "

sedan tycks slutet göra dikten hel så
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans