Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

facebook



om man har 1825 vänner
på facebook
vinner man då

tar heller 2
som jag känner

låt mej ta dej
med på
genom en resa
med orden

så skippar vi facebook






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-22 07:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Jag hänger med dig i ordens underbara värld, utan denna patetiska facebook !!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson