Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maning till en älskad son


Stanna hos oss

Stanna här hos oss
som älskar och
bryr sig om dig

Gå inte vilse
i mörkret
där du varit förr
Ge dig inte ut
på nya irrfärder
i drogförvirringens
och sorgens rike

Stanna hos din dotter
Älska henne,
låt henne älska dig
Allt annat vore orätt

Stanna hos oss
som älskar och
bryr sig om dig




Fri vers av ghost
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-22 10:22



Bookmark and Share


  Kalle.O
Jättefin vädjan, det vattnades faktiskt i ögonen...
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost