Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en clown i mej



tänk om jag hade talang
att uppträda på cirkus

bor en clown i mej

hittar honom inte
men jag vet han finns

tänk om jag kunde skriva
och få bli känd

bor en författare i mej

han går just nu vilse
i mitt kretslopp

tänk om någon
kunde älska mej

för den jag är

blir nu älskad
för den jag inte är




utan för jag är som du vill jag skall vara





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-22 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson